Yoga coaching privé les

Yoga privé les voor persoonlijke coaching op maat, het goed aanleren of verdiepen van houdingen, meditatie, ademhaling en/of ontspanningsoefeningen. Speciaal voor jou en op de tijd die in jouw agenda past.

Persoonlijke aandacht en begeleiding, heel specifiek afgestemd op jouw situatie, anatomie en energie. Leren hoe je zelf specifieke houdingen, adem, meditatie en ontspanning kan gebruiken om jouw eigen gezondheid, balans en welzijn te ondersteunen.

Met name Yin Yoga kan door haar werking op de meridianen en organen heel goed doorwerken op allerlei klachten en/of disbalans op fysiek, emotioneel en/of mentaal gebied.

Denk b.v. aan allerlei stress gerelateerde klachten zoals burn-out, vermoeidheid, nervositeit, slecht slapen, (onder)rug klachten, concentratie problemen, ongemakken rond de menstruatie of overgangsklachten. Kijk voor meer informatie over dit laatste ook bij hormoonbalans.

Je kan eventueel ook kiezen voor een combinatie pakket met een Reconnective Healing sessie.

Prijs per les van 75 minuten:  € 65

Voordeel combi pakket met Reconnective Healing: € 120 voor 1 yoga prive les + 1 RH sessie (€ 10 korting) ; € 175 voor 2 yoga prive lessen + 1 RH sessie of 1 yoga prive les + 2 RH sessies (€ 20 korting).

Yoga groepslessen

Yoga groepslessen geef ik bij Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12 in Den Haag. Een prachtige plek met een hele goede sfeer en energie. Ik geef daar meerdere lessen per week geef (Nederlands en Engels) in Hatha Flow & Yin, Yin Yang, Yin en Yin & Restorative Yoga.

Alle soorten lessen hebben hun basis in Hatha en Yin Yoga, maar hebben ieder een verschillend accent. Het gaat dus altijd, in wisselende samenstelling over:

 • Balans tussen Yin en Yang
 • Yin: werkt op soepelheid van gewrichten en lenigheid van spieren
 • Yang: werkt op kracht en uithoudingsvermogen van spieren
 • Doorwerking van de houdingen op meridianen, organen en energiestroom
 • Gebruik van de adem
 • Meditatief gewaarzijn (mindfulness)
 • Helende ontspanning

Kijk voor data en tijden bij Agenda.

En voor meer informatie over de lessen en aanmelden op de website van Saktiisha.

Yin Yoga Workshops

Yin Yoga Verdieping Workshops

Ik geef regelmatig Yin Yoga verdieping workshops. Hierin komt veel uitgebreider dan in een reguliere les aan de orde:

 • Waar de meridianen lopen en hoe ze met elkaar verbonden zijn
 • De diepere betekenis van de meridianen en bijbehorende organen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch/spiritueel niveau. En bij welk seizoen en element ze horen en hoe daarmee om te gaan.
 • Hoe je specifieke houdingen uit Yin Yoga kan gebruiken om de balans in jezelf te herstellen en te behouden
 • Welke houdingen en hoe uitgevoerd (ook met adem en meditatie) jou kunnen ondersteunen bij specifieke uitdagingen in jouw gezondheid en welzijn.

Yin Restorative Yoga verdieping Workshops: Gezond en in Balans met de seizoenen

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de Yin Restorative verdieping Workshops in het blok hieronder (klik op “+” om het inhoud venster te openen en op “-” om het weer te sluiten).

Kijk voor meer informatie over Yin Yoga op de pagina Yin Yoga.

Kijk voor meer informatie over de workshops en actuele data op de pagina Agenda. 

Basis & Vertrouwen / Nieren en Blaas meridiaan)

Deze meridianen en organen vormen het centrale fundament van het hele energiesysteem. Ze zijn de basis voor je vitale energie, innerlijke warmte en vermogen tot transformatie. En werken door op alles wat te maken heeft met de basis in jezelf en vertrouwen in het leven.

Hoe dit in jou werkt uit zich fysiek vooral in de onderrug (voor velen een plek van aandacht). En op alle niveaus (lichaam, emoties, gedachten) in omgaan met angst, verandering, grenzen, veiligheid en vertrouwen.

Hoe gegrond en veilig ben jij in jezelf en het leven aanwezig?

Detox, Weerstand & Overgave / Lever en Galblaas meridiaan)

Deze meridianen en organen zijn verantwoordelijk voor een algehele gezonde energie (door) stroming en een innerlijke flexibele staat van zijn. Het zijn op alle niveaus de Detox organen.

Hier is waar we met name allerlei vormen van weerstand tegen kunnen komen. Van kleine irritaties en frustraties tot defensieve afsluiting, wrok en woede. Of juist gebrek aan besluitvaardigheid, passiviteit en je “niet in je centrum” voelen.

Hoe dit in jou werkt kan zich fysiek kenbaar maken door het wel of niet hebben van verschijnselen als duizeligheid, hoofdpijn, migraine, koorts/hitte, spierzwakte of stijfheid, moeheid en libido.

Waar stroomt de levenskracht wel of niet ongehinderd door?

Innerlijke Voeding & Ontvangen / Milt en Maag meridiaan)

Deze meridianen en organen zijn verantwoordelijk voor opname, verwerking en distributie van voedsel en indrukken. Ze reguleren alle ritmes en cycli in ons lichaam en onze energie. En zorgen daarmee o.a. voor een gevoel van verbinding en geaard zijn.

Ze zijn op alle niveaus gerelateerd aan het vermogen om te kunnen ontvangen.

Welke fysieke en geestelijke voeding is voor jou wel of niet voedend/ondersteunend? En in hoeverre kan/wil jij dat echt te ontvangen?

Liefde, Verbinden & Loslaten / Hart, Longen, Dunne en Dikke Darm meridiaan)

De Longen en Hart meridianen en organen voorzien alle cellen, organen en het bloed van zuurstof en energie. De Darmen meridianen en organen verwerken alle laatste resten van wat ergens anders niet gebruikt is en laten dan los.

Het centrale thema op alle niveaus is dan ook verbinden & loslaten.

Zijn in jouw hart geven en ontvangen in balans?

Hoeveel (adem) ruimte durf jij in te nemen?

Wat mag er in (nog) meer liefde losgelaten worden?

Yin Restorative Yoga & Reconnective Healing

De-stress, re-energize, re-balance and re-connect with the healing that you are.

Een unieke Yoga Healing Ervaring met een combinatie van Yin & Restorative Yoga en Reconnective Healing (RH).

De langer aangehouden Yin en Restorative yoga houdingen brengen je al in een meer ontspannen, open en receptieve staat om deze RH freqenties te ontvangen.

Na een korte introductie en tastbare kennismaking met RH aan het begin, worden de RH frequencies gefaciliteerd tijdens de yoga houdingen een in een diep helende ontspanning aan het einde. Wat je alles bij elkaar in een optimale staat van balans, heelheid en vitaliteit brengt.

Yin & Restorative Yoga en Reconnective healing vullen elkaar perfect aan en versterkten elkaar. Beiden, in hun eigen unieke wijze, brengen je terug bij jezelf en her-verbinden je in het licht, de liefde, de wijheid, de heelheid en de heling die je van nature bent.

RH werkt met frequenties van niet alleen energie,maar vooral ook lichten informatie,die de balans herstellen op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en daar voorbij). Het gaat verder dan tot nu toe bekende healing methoden en technieken. En omvat ook de evolutie van je wezen. Meer informatie over Reconnective Healing vind je hier.