Agenda

Nieuw! Shakti Circle: elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 – 11.15 m.i.v. 5 mei a.s.

saktiVoor vrouwen en mannen! Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12 in Den Haag ; Prijs: via abonnement, strippenkaart of losse les bij Saktiisha ; Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiishaklik hier, dan kom je rechtstreeks op de website van Saktiisha bij deze les en de aanmeld button.

Shakti is de vrouwelijke creatiekracht. De liefde die bewustzijn in de vorm brengt. Zij is de kracht die ons innerlijk roept om te worden wie we werkelijk zijn en ons leven voluit te leven. Zij heeft vele verschijningsvormen en kwaliteiten. Zoals liefde, creativiteit, communicatie, intuïtie, rijkdom, schoonheid, intimiteit, om er maar een paar te noemen. Maar ook krachten zoals ongetemde vrijheid en radicale transformatie.

De Shakti Circle is een uitnodiging om samen te komen om ons Shakti potentieel te onderzoeken, ervaren en omarmen en te zien hoe we met deze kracht en haar aspecten omgaan in ons dagelijkse leven. Hoe, op onze eigen unieke (vrouwelijke) manier, groeien we in onze kracht, hebben we diep lief zonder angst, creëren we overvloed en bewegen we ons in de wereld vanuit onze unieke authenticiteit?

Elke maand staat een ander Shakti aspect centraal in de vorm van een Godin en de daar bijbehorende kwaliteit(en). Maneesha neemt je mee in deze energie door middel van een combinatie van mythologische verhalen, vragen en antwoorden, mantra recitatie, meditatie, visualisatie, adem en misschien een bijpassende yoga houding. En er is ruimte voor reflectie, delen van ervaringen, stilte en/of viering, of wat zich dan ook aandient in onze gezamenlijke Shakti energie van dat moment.

Nieuw! Yin & Hormoonbalans workshop: Zondag 27 mei 2018 van 14.00 – 16.30 (wordt herhaald op zaterdag 15 september 2018)

Yin Yoga Maneesha de Gier bij SaktiishaPrijs: € 35 ; Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Den Haag ; Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiisha, klik hier, dan kom je rechtstreeks op de website van Saktiisha bij de informatie over deze workshop en de aanmeld button.

Yin Yoga ondersteunt sowieso al een diepere ontspanning en balans in het hele lichaam-geest en hormoon systeem. Maar Yin Yoga kan nog specifieker gebruikt worden. Er zijn bepaalde Yin houdingen die doorwerken op de geslachts organen en het vrouwelijke hormonale systeem.

In deze workshop krijg je meer achtergrond informatie over hoe dit vrouwelijke hormonale systeem werkt en hoe deze specifieke Yin houdingen daar aan gerelateerd zijn. Hoe je deze houdingen kan combineren met specifieke manieren van adem, visualisatie en meditatie om je energie te sturen. Op welke wijze het meer innerlijke Yin of Yang energie stimuleert en hoe je dat kan gebruiken om de voor jou juiste balans in jouw situatie te creëren.

Los van een klein beetje theorie ligt de nadruk op het zelf ervaren in de praktijk. Waarbij er ook genoeg ruimte is om je ervaring te delen en voor vragen en antwoorden. Deze workshop is voor alle vrouwen die meer over dit onderwerp willen weten. Van elke leeftijd, nog in of al uit je menstruatie cyclus, beginnend of gevorderd in (yin) yoga. Je bent van harte welkom.

Yoga groepslessen bij Saktiisha Yoga Centre in Den Haag

Zaal Shakti bij Saktiisha Yoga CentreDoorgaande wekelijkse lessen bij Saktiisha Yoga Centre, Westeinde 12d (Spaanse Hof), Den Haag

Dinsdag avond 19.00 – 10.15: Yin Yang Yoga

Donderdag avond 18.00 – 19.15: Yin Yoga

Vrijdag ochtend 09.30 -10.45: Hatha Flow & Yin Yoga

Meer informatie over lesmogelijkheden en aanmelden voor lessen rechtstreeks via Saktiisha.

Yoga privé les

Yoga prive les met Maneesha de Gier bij TaralotusWanneer je meer individuele begeleiding wil en/of op een tijd die jou uitkomt.

Individuele sessie op afspraak.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing & Persoonlijke Reconnection

Reconnective Healing, Taralotus in VoorburgZowel hier in Praktijk Taralotus als op locatie bij Saktiisha Yoga Centre.

Individuele sessies op afspraak.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.