Agenda

Nieuw! Shakti Circle Yoga:  elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 – 11.15

saktiVoor vrouwen en mannen! Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12 in Den Haag ; Prijs: via abonnement, strippenkaart of losse les bij Saktiisha ; Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiishaklik hier, dan kom je rechtstreeks op de website van Saktiisha bij deze les en de aanmeld button.

Shakti is de vrouwelijke creatiekracht. De liefde die bewustzijn in de vorm brengt. Zij is de kracht die ons innerlijk roept om te worden wie we werkelijk zijn en ons leven voluit te leven. Zij heeft vele verschijningsvormen en kwaliteiten. Zoals liefde, creativiteit, communicatie, intuïtie, rijkdom, schoonheid, intimiteit, om er maar een paar te noemen. Maar ook krachten zoals ongetemde vrijheid en radicale transformatie.

De Shakti Circle is een uitnodiging om samen te komen om ons Shakti potentieel te onderzoeken, ervaren en belichamen. Zodat we deze kracht en haar aspecten kunnen toepassen in ons dagelijkse leven. Hoe groeien we in onze kracht, hebben we diep lief zonder angst, creëren we overvloed en bewegen we ons in de wereld vanuit onze unieke authenticiteit.

Elke maand staat een ander Shakti aspect centraal. Maneesha neemt je mee in deze energie door middel van een combinatie van mythologische verhalen, mantra’s, meditaties, visualisaties, adem en bijpassende yoga houdingen. En er is ruimte voor reflectie en delen.

Yoga groepslessen bij Saktiisha Yoga Centre in Den Haag

Zaal Shakti bij Saktiisha Yoga CentreDoorgaande wekelijkse lessen bij Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12, Den Haag

Dinsdag avond 19.00 – 10.15 : Yin Yang Yoga

Donderdag avond 18.00 – 19.15 : Yin Yoga

Vrijdag ochtend 09.30 -10.45 : Hatha Flow & Yin Yoga

Vrijdag ochtend 11.15 0 12.30 : Yin & Restorative Yoga

Meer informatie over lesmogelijkheden en aanmelden voor lessen rechtstreeks via Saktiisha.

Yoga privé les

Yoga prive les met Maneesha de Gier bij TaralotusWanneer je meer individuele begeleiding wil en/of op een tijd die jou uitkomt.

Individuele sessie op afspraak.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing & Persoonlijke Reconnection

Reconnective Healing, Taralotus in VoorburgZowel hier in Praktijk Taralotus als op locatie bij Saktiisha Yoga Centre.

Individuele sessies op afspraak.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.